Andere gedachten

Het begin is er!

Ik was begonnen met het schrijven van een nieuwsbrief over kaviaar, met de bedoeling deze te mailen naar vrienden, liefhebbers en geïnteresseerden.
Niet erg praktisch natuurlijk, maar dat interesseerde mij eigenlijk niet zo veel. Ik was lekker aan het schrijven, meer voor de lol dan dat ik er serieuze plannen mee had.
Michelle kwam met een beter idee: “waarom maak je geen blog?”.

Het is in ieder geval een stuk gemakkelijker. Ik ga er niet vanuit dat ik ooit een omvangrijk aantal bezoekers krijg en dat is ook niet eens de bedoeling.

Wie weet hebben anderen die op zoek zijn naar informatie over kaviaar er wat aan. Zelf vond ik het knap lastig om mijn vragen beantwoord te krijgen. Googelen…een plukje hier en een plukje daar en nu plak ik al die plukjes hier wat aan elkaar.

Michelle vindt het tot nu toe wat droge materie en dat is ook zo, maar dat gaat veranderen! Het gortdroge spul hebben we nu bijna achter de rug.
Het moest wel gezegd worden. Wie van kaviaar houdt moet wat mij betreft ook van de steur houden. Enkel schrijven over de leuke dingen en het vervelende negeren kan echt niet.

Maar het wordt leuker!

Robin

steurpetit

 

Een gedachte over “Andere gedachten

  1. Hoi Robin
    zeer leerzame blog.
    mooi gedaan.
    ik ben het volledig met je eens; lekker eten en drinken zijn enkele van de zaken die het belangrijkst zijn en waar je van moet genieten

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s